Més de 20 anys d’història

Neteges Lleó, els inicis

Neteges Professionals de pisos i cases particulars a Girona

Els nostres orígens a Tossa de Mar

Neteges Lleó va néixer a Tossa de Mar, com a una petita empresa de neteges professionals. El projecte va anar creixent fins a esdevenir una de les principals empreses de neteges professionals a Tossa de Mar i Lloret.

Més tard, gràcies al seu saber fer i la seva seriositat, l’empresa va donar el salt. Això li va permètre estendre els seus serveis a la comarca de la Selva i Gironès.

Després d’uns anys d’èxits continuats, però degut a diferents visions del negoci, els socis de Neteges Lleó van decidir emprendre camins per separat per fer crèixer els projectes que teníen en ment.

Anna Vilamajó va posar tots els seus coneixements, experiència, i la confiança dels clients al servei del nou projecte. Així va impulsar la nova marca VILAMAJÓ NETEGES, amb l’objectiu de crèixer com a empresa i oferir encara un millor servei i un compromís més fort amb la sostenibilitat.

Neteges professionals i abrillantaments a Girona

Neteges Vilamajó,
un nou projecte encara millor

VILAMAJÓ NETEGES va néixer amb la idea d’oferir neteges professionals amb qualitat, confiança i respecte al medi ambient.

Avui en dia VILAMAJÓ NETEGES és una empresa adscrita a ASCEN (Associació Catalana d’Empreses de Neteja) i que treballa certificada per la ISO 9001 i la ISO 14001 de qualitat mediambiental. També podem dir que ja és una marca referent en el sector de les neteges professionals, com ho va ser NETEGES LLEÓ.

La satisfacció dels nostres clients, una àmplia cartera de projectes i el creixement constant del nostre negoci és la millor garantia de que hem emprés un nou camí empresarial amb solidesa, il·lusió, compromís i experiència.

El creixement del nostre negoci va estretament lligat a la satisfacció dels nostres clients. A Vilamajó Neteges entenem que cada client és únic i té necessitats específiques. Per això, ens adaptem als requeriments particulars, dissenyant un pla de neteja personalitzat que s’ajusti als horaris i preferències dels nostres clients. Ja sigui que necessiteu una neteja puntual, periòdica o fins i tot serveis especialitzats, som aquí per satisfer les vostres necessitats.

Contacteu-nos!